Norwegian Forest Cats | Norvég Erdei Macskák

kölykök

Jelenleg nincs gazdira váró kölyök. Az idei almok fotóit megnézheted, ha a jobb oldali menüben a kölyökblogra vagy az albumokra kattintasz.

- Jelmagyarázat -
---
: még nincs döntés | opció: a kölyök megfigyelés alatt áll, saját vagy más tenyésztõ részére, de lehet hogy újra szabad lesz; érdeklõdést elfogadunk ilyenkor is. | szabad: a kölyök még szeretõ új gazdira vár | foglalt: a leendõ gazdi elkötelezte magát

következõ terv

IC Pomelo av Fager*D x IC HU*Gallifrey's Donna Paulsen, JW
törzskönyv

Információ

A kölykök legkorábban 13-14 hetesen költözhetnek új otthonukba. A "kölyökcsomagban" benne van az alapimmunizálás és egy emlékeztetõ oltás, többszöri féregtelenítés, egyedi ID chip és FIFe/Felis Hungarica törzskönyv, friss állatorvosi eü-i igazolás. A törzskönyv és a szülõk szûréseinek másolata mellett adunk játékokat és kezdõ ételcsomagot is.

A kölykeinket csak olyan helyre adjuk, ahol szobamacskaként élhetnek (megfelelõ macskabiztos védelemmel ajtókon, ablakokon, teraszon, stb), és nincs kapcsolatuk kijárós, szabadon kóborló macskákkal. A szabad kóborlás elfogadható alternatívája a macskabiztos kert, vagy egy jól megtervezett cicakifutó.

Fenntartjuk a jogot, hogy indoklás nélkül visszatartsunk/megtartsunk egy adott kölyköt (pl. tenyészprogramban szerepelne).

info

Macskáinkat rendszeresen szûretjük és az eredményeket (GSD-IV, PK Def., HCM, PKD, CIN) nemzetközi adatbázisokban nyilvánossá tesszük.

Tenyészmacskáink:
- GSD-IV& PK.Def. N/N,
- PKD & FeLV/FIV neg.,
- HCM/CIN normál

kölyök blog


további fotók, videók

Ha nem találtad meg nálunk álmaid kölykét, akkor nézz szét a barátainknál:

Sirkad*PL
Elvenstar
vom Elbestrand
Del Grande Lago
Afjord's
vom Britzer Katzenstübchen
Alpenwichtel

- még több: Linkek -